Karibien : ST.THOMAS, VI
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

De amerikanske jomfru�ene - St. Thomas - Charlotte Amalie

Destinasjoner og havner

Øyen St. Thomas ligger mellom det Karibiske hav og og Atlanterhavet, og tilhører De amerikanske jomfruøyene.
St. Thomas var sammen med St. Croix og St. Jan underlagt Danmark frem til 1917, da USA dessverre kjøpte de vakre tropeøyene for et mindre beløp, på grunn av deres strategiske beliggenhet.
Hovedstaden på øyen St. Thomas heter fortsatt Charlotte Amalie og er oppkalt etter den danske dronningen fra 1650-1714, og i tillegg til navnet på byen finner man masse danske spor i form av gatenavn og bygninger, for eksempel Fort Christian.

Verd å se
Se alle de fantastiske dyrene (papegøyer, haier, rokker, skilpadder, sjøløver og mye mer) i Coral World Ocean Park. Gå fra den tropiske varmen og inn i "Magic Ice", der alt er skåret ut av is. Ta deg eventuelt en liten drink for å holde varmen.

Nyt den deilige utsikten fra Marina at Yacht Haven Grande, der du også finner restauranter og butikker. Gå heller ikke glipp av det gamle historiske Fort Christian, som bærer navnet til en gammel dansk konge.

Klima
St. Thomas har tropisk klima med høye temperaturer året rundt, omkring 30 grader. 

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.