Fra København : Stockholm (Sverige)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Sverige - Stockholm

Destinasjoner og havner

Stockholm er hovedstaden og den største byen i Sverige, og ligger på den svenske østkysten, ved utløpet til elven Mälaren mot Østersjøen. Stockholm har ca. 1,4 millioner innbyggere, fordelt på byens 18 øyer, som forbindes ved hjelp av 54 broer. Dette gir et nydelig bybilde fylt med kanaler og broer, som gjør at Stockholm ofte omtales som «Nordens Venezia».
Som landets hovedstad kan Stockholm naturligvis by på mange severdigheter og utallige gode restauranter, kafeer og butikker..

Verdt å se
Stockholms gamle bydel. En kombinasjon av vakre, gamle og fargerike bygninger, brosteinslagte gater og butikker og restauranter.
Vasamuseet. Et spennende sjøfartsmuseum der man bl.a. kan se det nesten intakte krigsskipet Vasa, som ble berget etter at det sank under jomfruturen i 1628. Museet er ett av Skandinavias mest besøkte.
Kungliga Slottet. Den svenske kongefamiliens offisielle residens.
Skansen friluftsmuseum. Et svenske friluftsmuseum med en tilhørende dyrehage. Et særdeles underholdende sted både for barn og voksne.

Klima
Stockholm har et fuktig kontinentalt klima som preges av lune somre og kalde vintre. I sommermånedene ligger gjennomsnittstemperaturen på ca. 20 grader, mens vintermånedene har en gjennomsnittstemperatur på -2 grader. 

Valuta
Svenske kroner (SEK)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.