Australia / New Zealand : Sydney (Australien)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Australia - Sydney

Destinasjoner og havner

Sidney ligger i delstaten New South Wales, sør-øst i Australia mot Det tasmanske hav. Sydney har ca. 4,6 millioner innbyggere og er Australias største by.  Sydney ses på som en av verdens vakreste byer, noe som særlig skyldes de imponerende bygningene byen består av. Samtidig er Sydney rik på historie, kultur, kunst, mote og ikke minst flott natur, samt en lang kystlinje med praktfulle og badevennlige sandstrander.

Verd å se
Sydney Harbour. Sydneys havneområde er helt fantastisk og fullt av severdigheter. Her finner du blant annet den berømte Sydney Harbour Bridge og Sydney Opera House, som ble tegnet av den danske arkitekten Jørn Utzon og er ett av de mest særpregede bygg som noensinne er reist. 
The Rocks. Et livlig nabolag nær Sydney Harbour Bridge, med mange butikker, boder og restauranter.
Royal Botanic Gardens. Se den flotte parken, full av eksotiske planter og tropiske fugler. 
Darling Harbour. Et kultursentrum i Sygney, der man finner alt man kan tenke seg av severdigheter, som f.eks. Sydney Aquarium, Madam Tussauds og et utall restauranter og cafeer.

Klima
Varmt temperert klima med varme somre og milde vintre. I sommermånedene, desember, januar og februar, kan man forvente temperaturer mellom 20 og 25 grader, mens vintermånedene juni, juli og august har temperaturer på rundt 10-15 grader. 

Valuta
Australske dollars (AUD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.