Karibien : TAMPA, FL
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

USA - Florida - Tampa

Destinasjoner og havner

Tampa ligger i den amerikanske sørstaten Florida på kysten ved Tampa Bay og Mexicogulfen, og har et innbyggertall på 350 000 (uten forsteder). Tampa er fylt med aktiviteter og severdigheter for alle, enten man har lyst på en tur i dyrehagen, vil oppleve krokodiller i Hillsborough River eller dra på en stor sportsbegivenhet med f.eks. amerikansk fotball eller baseball.

Verd å se
Tampa's Lowry Zoo. Tampa har en av landets beste dyrehager, med mer enn 1500 dyr. 
Florida Aquarium. Et familievennlig akvarium der man kan oppleve haier, krokodiller, rokker og mye mer. 
Busch Gardens. En stor fornøyelses- og dyrepark, der man både kan prøve de gøyale rutsjebanene og gå på afrikansk safari, der man har muligheten til å oppleve nesehorn, giraffer og sebraer helt tett på. 
Ybor City. Et spesielt distrikt som opprinnelig var hjemsted for kubanske, spanske og italienske innvandrere. I dag er det et livlig området med mange nattklubber, barer og butikker.

Klima
Tampa ligger i det subtropiske klimabeltet men minner faktisk mer om et tropisk klima. Sommermånedene er varme og dagstemperaturen ligger på mellom 25 og 30 grader. Vintrene er milde, og temperaturen ligger som regel mellom 15 og 20 grader.

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.