Alaska : VANCOUVER, CANADA
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Canada - Britisk Colombia - Vancouver

Destinasjoner og havner

I det vestlige Canada, i provinsen Britisk Columbia, ligger landets tredje største by, Vancouver. Byen er hjemsted for 2 millioner innbyggere, en svært etnisk sammensatt befolkning. Vancouver er fullt av kulturelle tilbud og severdigheter, og sammen med den fjellpregede naturen som omgir byen er det ganske forståelig at den gang på gang finnes på listene over verdens beste steder å bo. 

Verdt å se
Stanley Park. Byens store natur- og dyrerike park, der byens befolkning jogger, drar på picnic, bader og alt mulig annet. Parken ligger på en halvøy og er større enn Central Park i New York.
Vancouver Aquarium. Et utmerket akvarium med havdyr fra alle klimasoner. Akvariet ligger i Stanley Park og kan passe å kombinere med en spasertur i parken.
Granville Island. Et av byens mest populære områder, med mange butikker og spisesteder og en livlig atmosfære.
 

Klima
Temperert klima med varme somre, der temperaturen ligger på rundt 20 grader, og milde men regntunge vintre, med temperaturer på rundt 5 grader.
 

Valuta
Canadiske dollars (CAD)

 

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.