Australia / New Zealand : FREMANTLE, AUSTRALIA
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Australia - Perth

Destinasjoner og havner

Perth ligger i det vestlige Australia, og er med sine ca. 1,9 millioner hovedstaden i delstaten Western Australia, og den fjerde største byen i landet. I tillegg til et livlig forretningsliv med gode butikker, restauranter og kafeer er Perth også omgitt av mange flotte strender, med landets flotteste solnedganger og et spennende australsk bushland. Perth er også kjent for å være en av verdens mest solrike byer, hvilket har vært nyttig for den lokale vinproduksjonen, som har blitt blant de beste i verden.

 

Verdt å se
Kings Park and Botanical Garden. Ved Swan River, som renner gjennom Perth, finner man denne vakre parken og botaniske hagen, som viser et utsnitt av den spennende australske naturen. Kings Park and Botanical Garden er det mest besøkte reisemålet i Perth, og spesielt mange forelskede par nyter den romantiske utsikten som kan ses ut over byen.
Swan River. Ta gjerne en guidet seiltur ned elven. Elven er populær blant lokalbefolkningen, som gjerne tilbringer en dag på piknik ved elvebredden eller med ulike slags vannaktiviteter.
Perth har mange deilige omkringliggende strender, som absolutt er verd et besøk. Spesielt anbefales Cottesloe Beach hvis man har lyst å oppleve en romantisk solnedgang.

 

Klima
Perth har et middelhavslignende klima med varme temperaturer i sommermånedene, desember, januar og februar, på omkring 25-30 grader. Vintermånedene, juni, juli og august, er milde og temperaturen ligger normalt mellom 10 og 15 grader.

 

Valuta
Australske dollar (AUD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.