Australia / New Zealand : ADELAIDE - AUSTRALIA
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Australia - Adelaide

Destinasjoner og havner

Adelaide er Australias 5. største by og har en befolkning på 1.2 millioner. Byen ligger i det sørlige Australia og er hovedstaden i den australske delstaten South Australia. South Australia huser regjeringen, og byen er derfor sentrum for statlige og finansielle institusjoner. Byen er likevel også kjent for sine mange festivaler, god mat, en sterk vinkultur og i det hele tatt en høy levestandard. I tillegg er byen også populær på grunn av sine vakre og lange kyststrekninger. 


Verdt å se
Av de viktigste severdighetene i Adelaide nevnes Adelaide botaniske hage, som er en oase i den kosmopolitiske storbyen og Adelaide Panda Tours, der man kan oppleve den sjeldne pandabjørnen. I tillegg kan man besøke The South Australian Museum, som bl.a. inneholder verdens størstess samling av kulturarv fra Australias opprinnelige befolkning, aborignere.
På den gastronomiske fronten er det verd å gå ut og smake litt på den lokale vinen, da Adelaide anses som Australias vinhovedstad.

 

Klima
De kaldeste månedene i Adelaid er juni, juli og august, når temperaturene kan svinge mellom 8-16 grader. Man kan forvente mest nedbør i juni. Desember, januar og februar er de varmeste månedene, med temperaturer fra 25 grader og opp.

 

Valuta
Australske dollar (AUD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.