Australia / New Zealand : AKAROA - NEW ZEALAND
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

New Zealand - Akaroa

Destinasjoner og havner

84 kilometer fra Christchurch på New Zealand ligger den lille feriebyen Akaroa ute ved kysten, omgitt av fengslende vulkanske bakker. De spektakulære omgivelsene byr på gode muligheter for fot-, sykkel- og seilturer, der man bl.a. kan oppleve delfiner. Man kan også bare nyte den lille hyggelige byen, der arkitekturen bærer preg av at byen er en tidligere engelsk og fransk koloni.  

Verd å se
I Flea Bay finner du den største pingvinkolonien på New Zealands fastland. I tillegg kan man utenfor Akaroa-kysten reise på havnerundfart eller dra med havkajakk ut for å oppleve de fantastiske delfinene. Byen byr også på rikelig med kunst, der bl.a. "Little River Art Gallery" kan anbefales, og det er en ren fornøyelse å slentre gjennom den vesle byen og kikke i de mange butikkene langs hovedgaten, der du kan gå fra en ende til den andre på bare 15 minutter.

Klima
Akaroa ligger i et kjølig klima, der det i desember, januar og februar er mellom ca. 15 og 20 grader. Det er kaldest i juni, juli og august, når man kan forvente mellom 5 og 10 grader i luften.

Valuta
New Zealand dollar (NZD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.