Asia : BANGKOK(KLONG TOEY) -THAILAND
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Thailand - Bangkok

Destinasjoner og havner

Bangkok, også kjent som Krung Thep, er Thailands hovedstad og har over  8 millioner innbyggere. Der er en by med himmelhøye skyskrapere, hellige templer og palasser, travle markeder, hektisk trafikk og ikke minst et intenst natteliv. Det høres kanskje litt voldsomt ut, men det stemmer nok. Bangkok er nemlig voldsom - men på den gode måten, og når man først har vært her, så vender man som regel tilbake. Et enkelt besøk i storbyen er nemlig ikke nok, når en by har så mye å by på som Bangkok.


Verdt å se

Wat Arun, Daggryets Tempel. Enda et av Bangkoks mange imponerende templer. Tempelet skiller seg ut med sitt høye tårn, som bør oppleves både dag og natt.
Chao Phraya er byens store elv, som renner gjennom den og har en viktig funksjon mht. infrastruktur. Den er et godt sted å hoppe på en guidet seiltur, da man herfra kan oppleve flere av Bangkoks store templer.
Den gamle bydelen Grand Palace, som er en samling av gamle bygninger i hjertet av Bangkok, som stadig er rammen for kongelige begivenheter og er tidligere residens for den øverste makten i Thailand.
Wat Pho, som ligger like ved Grand Palace, er et stort buddhistisk tempel, spesielt kjent for sin enorme statue av en 43 meter lang liggende Buddha. Tempelet er dessuten kjent for å være thai-massasjens fødested.
Jim Thompsons hus. Amerikaneren Jim Thompson var med på å revitalisere den thailandske silkeindustrien på 50- og 60-tallet, og hans fantastiske hus er i dag et fredelig museum som absolutt bør oppleves Bangkok.

 

Klima
Bangkok ligger i et tropisk klima, med 25-30 grader i luften alle årets måneder. Været i Bangkok bestemmes av en tørr og en våt årstid, og regntiden strekker seg fra mai til oktober, mens der er relativt ført i perioden fra november til april.

 

Valuta
Thailandske baht (THB)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.