Australia / New Zealand : DUNEDIN - NEW ZEALAND
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

New Zealand - Dunedin

Destinasjoner og havner

Dunedin ligger i Otagio-regionen på New Zealands sørlige øy, der den er den neste største byen, med 127 000 innbyggere. Byens navn stammer fra det gamle galliske navnet for Edinburgh, hvilket skyldes skotske nybyggere, som ankom og grunnla byen i jakten på bl.a. gull.
Byen er særlig kjent for de meget bratte bakkene,på grunn av sin naturskjønne beliggenhet i bakkene ved en utbrent vulkan. 

Verd å se
Dunedin Railway Station er et syn på grunn av den spektakulære arkitekturen, som gjør den helt spesiell i forhold til andre togstasjoner. Stasjonen var en gang den travleste i New Zealand og har fått kallenavnet "Gingerbread George" etter utseendet og arkitekten bak.

Besøk Larnach Castle, New Zealands eneste slott, og havnene rundt. Hør om historien og nyt den vakre utsikten.
Det vakre Otago Museum, som er full av historie og spennende spesialutstillinger. Meget barnevennlig, med interaktive utstillinger.

Gå opp Baldwin Street. Verdens bratteste gate!

Klima
Klimaet i Dunedin er generelt temperert, men byen er kjent for å ha svært varierende vær, på grunn av beliggenheten i et kupert landskap og ved havet. I sommermånedene, desember, januar og februar, er det lunt, med temperaturer rundt 20 grader. Vintermånedene, juni, juli og august, er milde med temperaturer rundt 6-7 grader, selv om det kan forekomme frost.

Valuta
New Zealandske dollars (NZD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.