Panamakanalen : ENSENADA - MEXICO
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Mexico - Ensenada

Destinasjoner og havner

I den mexicanske delstaten Baja California, ca 108 kilometer fra grensen til USA, ligger havnebyen Ensenada ved stillehavet. 
Byen med ca. 690 000 innbyggere har kallenavnet «Stillehavets Askepott» og er kjent for å være et populært sted å besøke for cruiseskip, og for beliggenheten i det som sies å være Mexicos beste vindistrikt. I tillegg lokker byen med vakre strender, velsmakende godbiter fra havet og pulserende shopping og natteliv. 

 

Verdt å se
La Bufadora, også kalt "The Blowhole" er en helt spesiell grotte, der sjøen tvinges inn i grotten på grunn av bølgekraft, for deretter å bli skutt langt opp i luften av lufttrykket, som man kjenner det fra geysirer. En svært populær turistdestinasjon som ligger ca. 14 km fra byen.
First Street tilbyr handel av lokale varer, og her kan man også smake litt på den lokale meksikanske maten.
Ensenada har mange omkringliggende vingårder, der man kan ta en rundtur og smake på den lokale vinen. 

 

Klima
Ensenada har et middelhavslignende klima med varme og tørre somre, der temperaturen ligger rundt 20-25 grader om dagen. I vintermånedene ligger temperaturen på rundt 10-13 grader.

 

Valuta
Meksikanske peso (MXN)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.