Asia : MADRAS (CHENNAI) - INDIA
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

India - Chennai

Destinasjoner og havner

Chennai, tidligere Madras, er den sjette største byen i India, med ca. 4,7 millioner innbyggere (uten forsteder). Chennai anses som en av verdens raskest voksende byer, og et av de mest interessante reisemålene i India, takket være de mange spektakulære byggene, de lange vakre sandstrendene og et fascinerende kunst- og kulturliv.

 

Verdt å se
Kapalesswarar-tempelet er ett av byens eldste templer, fra helt tilbake i det 7. århundre, og et absolutt must-see.
San Thome Basilica. Kirken er fra det 16. århundre og ble bygget av portugisiske oppdagelsesreisende, over gravstenen til St. Thomas, en av Jesu disipler. Ved kirken ligger også et tilhørende museum.
Spaser en tur gjennom den hektiske markedsgaten Ranganathan Street, der du får kjøpt alle slags saker og ting, særlig tekstiler. Husk å prute på prisen, og vær forberedt på store folkemengder!
Er du glad i krypdyr, vil Crocodile Bank være en uforglemmelig opplevelse. Her kan man se krokodiller og alligatorer i massevis.

 

Klima
Chennai har et tropisk klima, fuktig og varmt, og med beliggenheten nær ekvator og kysten er været uten de store variasjonene gjennom året. Det er varmest i mai og juni, når gjennomsnittstemperaturen er omkring 30 grader.

 

Valuta
Indiske Rupee (INR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.