Middelhavet : NAUPLION - GREECE
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Hellas - Nafplio

Destinasjoner og havner

Den sjarmerende havnebyen Nafplio ble i følge gresk mytologi grunnlagt av Nauplios, som var sønn av Poseidon. Den gamle byen har røtter tilbake til det bysantinske rike (395 e.Kr.) og har sin egen sjarm, med steile brolagte gater, vakre palasser og neoklassiske hus. Byen er det administrative setet i kommunen Argolis, på østsiden av Peleponnes, i bunnen av Den argolske bukt, og har litt under 20 000 innbyggere.

 

Verdt å se
Gamlebyen i Nafpilo har gamle tavernaer, forelskede par, vakre gamle historiske bygninger, for eksempel byens gamle rådhus, den gamle togstasjonen, og det første greske gymnaset, fra 1833. Alt ligger i gangavstand, og biler er mer eller mindre forbudt i gamlebyen. Trenger du mosjon, bør du bestige de 999 trappene opp til Palamidi-slottet fra 1714, som ligger som en krone på toppen av byen og er en absolutt hovedattraksjon.

 

Klima
Nafplio har et typisk middelhavsklima med varme og tørre somre og milde og våte vintre.
Våren er i mars, april og mai, med lunt og svært behagelig klima.
I juni, juli, august og september blir det for alvor sommer, med varme, mye sol og nesten ikke noe regn. Vinteren er regntung og relativt kald, med temperaturer mellom 5 og 15 grader..

Valuta
Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.