Karibien : PUERTO COSTA MAYA - MEXICO
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Mexico - Costa Maya

Destinasjoner og havner

Costa Maya er en liten region i Quintana Roo-staten i Mexico, som ligger ved Det karibiske hav. I regionen ligger to små byer, Mahahual og Xcalak. Mahahual ligger som den nærmeste by på cruisehavnen, ca. 3 km fra man går i land. Her finner man barer, restauranter og butikker, og ikke minst vakre sandstrender og et fantastisk korallrev.
Ved Costa Maya Cruise Port har man også bygget et stort handlesenter og et området kalt New Mahahual, der cruisegjestene kan hygge seg.

Verd å se
Ta en utflukt gil Maya Chan Beach, der du kan nyte dagen ved den fantastiske stranden og nyte en herlig lunsj i perfekte omgivelser. Vi anbefaler at du tar drosje til og fra havnen. Se vet. om det går an å bestille en tur til stedet via cruiset ditt..

The Native Choice Tours. Bli med privat guide rundt og opplev de gamle Maya-indianernes ruiner, og besøk en leir for å se hvordan Mayaindianerne lever i dag. Denne turen kan også ofte bestilles fra cruiset.

Klima
Costa Maya har et behagelig tropisk klima, der temperaturen ligger på runddt 25 grader hele året. Passatvinder fra Det karibiske hav gjør at været er behagelig, selv på varme dager. Fra desember til mai er det tørketid i Costa Maya, mens juni til november er regntid.

Valuta
Meksikanske pesos (MXN)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.