Karibien : COCOCAY, BAHAMAS
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Bahamas - Cococay

Destinasjoner og havner

CocoCay, tidligere Little Stirrup Cay, er en liten idyllisk tropeøy som hører til øystaten Bahamas i Det karibiske hav. Øyen leies av Royal Carribean Cruise og er derfor helt forbeholdt cruisegjester, som kan nyte øyens paradis.
Fra nord til sør er øyen bare en kilometer lang, og fra øst til vest under 200 meter bred, så det er naturligvis ikke så mye plass. Men så er det også selve øyen som er målet, på grunn av de vakre hvite sandstrendene og det tropiske havet.

Verd å se
Så liten som øyen er, tar det bare et par minutter å komme ned på stranden, som man må si er øyens egentlige severdighet. Stranden er jo også et virkelig paradis, med tropispalmer og det lekre karibiske hav, som gir optimale muligheter for å snorkle og dykke, og alle tenkelige vannaktiviteter.

Vil man spasere en liten tur, er det lett å gå rundt øyuen, og deretter kanskje avslutte med en drink på en av øyens små barer.

Klima
Klimaet er tropisk, med temperaturer året rundt mellom 25 og 30 grader. Fra mai til oktober er det regntid, og spesielt fra juni til august kan det falle en del nedbør.

Valuta
Bahamas dollars (BSD) og Amerikanske dollars (USD). Det finnes ingen minibanker på øyen, så det er en god idé å ta ut kontanter på forhånd.

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.