Karibien : FALMOUTH, JAMAICA
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Jamaica - Falmouth

Destinasjoner og havner

Falmouth ligger på Jamaicas nordlige kyst, bare 30 kilometer fra Montego Bay. Falmouth er en historisk spennende by, som er kjent for å være blant de best bevarte byene i bien, med særpreget koloniarkitektur som strekker seg helt tilbake til 1760.

Verdt å se
National Maritime Museum Cornwall. Et velinformerende og underholdende maritimt museum, som er interessant og morsomt for både barn og voksne..
Besøk de vakre Trebah Gargens og gå rundt blant frodige og eksotiske planter. Dette er en flott mulighet til å strekke bena litt, i magiske omgivelser.
Pendennis Castle ligger en liten overskuelig gåtur fra bysentrum. Her kan man lære om de engelske kolonisters historie og forsvar fra borgen, og nyte den vakre utsikten.

Klima
Tropisk klima med varme temperaturer mellom 25 og 30 grader året rundt. Svært lite nedbør hele året, men september måned kan by på kraftige orkaner..

Valuta
Jamaicanske dollars (JMD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.