Karibien : GREAT STIRRUP CAY, BAHAMAS
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Bahamas - Great Stirrup Cay

Destinasjoner og havner

Dette paradiset i bahamas byr på lukrative hvite strender med krystallklart vann, lekker karibisk mat og lune aftener under en skyfri himmel.
Great Stirrup Cay er en liten øy som er en del av Berry-øyene øst for Bahamas.
Den nordlige delen av øyen domineres av lange sandstrender med utmerkede snorkleområdet og har siden 1977 tilhørt Norwegian Cruise Line, som utnytter de vakre omgivelsene på cruisereiser.

 

Verdt å se

Great Stirrup Cay er først og fremst en kronjuvel av paradisiske dimensjoner innen snorkling og solbading. De mange palmene som omkranser strendene slipper kokosnøtter på sanden og er den mest utpregede plantearten på sjøen.
I 1863 ble det bygget et fyrtårn på den lille øyen, som skulle dirigere de seilende skipene trygt utenom. Fyrtårnet står stadig helt hvitkalket i dag, og med sine 24 meter kan det lyse 32 km. Fyrtårnet var i mange år bemannet, men nå er det tidsinnstilt og drives av solenergi – det er nemlig rikelig med sol på Great Stirrup Cay.

 

Klima

I det tropiske kystklima er dagtemperaturene året rundt på mellom 26 og 33 grader. regntiden starter i mai og varer til oktober, med mest nedbør fra juni til august.

 

Valuta

Amerikanske Dollars (USD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.