Karibien : KING'S WHARF, BERMUDA
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Bermuda - King's Wharf

Destinasjoner og havner

Bermuda er et engelsk oversjøisk territorium som ligger i Atlanterhavet, øst for USA. Øygruppen har et innbyggertall på ca. 65 000 og hovedstaden heter Hamilton. Med alt fra avslappende strender, livlige shoppinggater i Hamilton og historiske museer og koloniale severdigheter er Bermuda et glimrende ferieparadis der du aldri vil kjede deg det minste. Øygruppen har et glimrende transportsystem, så det er lett å nå frem nesten overalt.

 

Verdt å se
Horseshoe Bay Beach. Hopp i bølgene fra den vakre palmestranden som av mange betraktes som øyens beste strand..
St. George’s by. Se de flotte gamle engelske kolonibygningene i byen, som er den eldste engelske bebodde byen i «den nye verden»
Bermuda Maritime Museum. Ikke gå glipp av dette historiske muset, der du beveger deg rundt i det gamle fortet til den engelske marinen.

 

Klima
Fuktig og subtropisk klima med temperaturer mellom 25 og 30 grader i årets varmeste måneder, juni, juli og august, og 18-20 grader i de kaldeste månedene, desember, januar og februar.

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.