USA - California - San Diego

Storbyen San Diego ligger i California, på den amerikanske sydvestkysten. San Diego er den 8. største byen i USA med 1,3 millioner innbyggere som daglig nyter byens avslappede atmosfære og ideelle klima. Byen har mange underholdende severdigheter for enhver smak, enten du ønsker et livlig natteliv, utsøkte restauranter, solrike strender eller fornøyelsesparker som SeaWorld Theme Park. Du kommer til å få det travelt i San Diego, for her er det mye å se og gjøre.

Verdt å se

USS Midway Museum. Et gigantisk krigsskip som er gjort om til museum og inneholder en imponerende fortelling om USAs marinehistorie. En stor opplevelse for både barn og voksne. San Diego Zoo. En tvers igjennom fantastisk dyrepark som du definitivt ikke må gå glipp av. Sea World San Diego. Svøm med delfiner og se oppvisninger med spekkhuggere i dette imponerende og verdensberømte badelandet. Stranden "La Jolla Cove". Her kan du se seler og pelikaner som koser seg på strendene og i strandkanten. Det er også verdt å nevne Oceanside, en utrolig flott og populær strandpromenade.

Valuta

Valutaen i USA er amerikanske dollar (USD). Vi anbefaler at du veksler litt i Norge, slik at du kan betale for den første taxituren. Du kan også ta ut penger i minibanker og betale med kredittkort i de fleste butikker, kaféer og restauranter.

Vær

Foretrukne cruise