Puerto Rico - San Juan

San Juan er hovedstaden og den største byen i den karibiske øystaten Puerto Rico. Byen har knapt 400.000 innbyggere og ligger på den nordlige siden av Puerto Rico. San Juan er en gammel spansk koloniby grunnlagt i 1521, hvilket gjør den til den nest eldste kolonibyen i Amerika etter Santa Domingo. Det betyr naturligvis at byen er full av historie og vakre gamle bygninger  hvilket i samspill med det moderne bylivet og den omkringliggende tropiske naturen, gjør San Juan til en ettertraktet reisedestinasjon.

Verdt å se
Old San Juan. Den gamle historiske bydelen hvor man kan slentre rundt i de gamle gatene og oppleve de mange flotte kolonibygningene. Se også de gamle festningene "El Castillo de San Felipe del Morro" og "El Castillo de San Cristóbal", som ligger i forlengelse av den gamle bydelen. Catedral de San Juan. Byens gamle katedral som står som et flott eksempel på den gamle koloniarkitekturen. Ingen stor katedral, men verdt et besøk. Paseo de la Princesa. En spasertur langs den gamle bymuren hvor man kan nyte havutsikten og spise på de små nærliggende restaurantene.  

Valuta
I USA benyttes amerikanske dollars (USD). Vi anbefaler at man har med noe kontanter til å betale f.eks.  for (den første) taxituren. Man kan ta ut kontanter i automater (ATM) og betale med kredittkort i de fleste butikker, kafeer og restauranter.

Vær

Foretrukne cruise