Cruise for de aktive – ta med din sunne livsstil på ferie

Selv om en er på ferie, så kan det godt være at man ønsker å være aktiv. Cruiseskipene har sportsaktiviteter for enhver uansett om du er hverdagsmosjonist eller eliteutøver som ønsker å holde formen vedlike på ferien. Om man vil trene seriøst eller bare være aktiv, så har cruiseskipene et stort utvalg av aktiviteter.

Du kan f.eks. teste kreftene i klatreveggen, utfordre din medreisende i bokseringen, stå på skøyter eller ta en kamp i badminton, basketball, fotball, squash, tennis eller volleyball på et av skipets mange sportsområder. Det er også mulig å ta et slag minigolf eller slå en strike til sjøs i bowlighallen på enkelte skip.

Dyktige instruktører ønsker aktive reisende velkommen i fitnessenteret som har et stort utvalg av moderne treningsutstyr. Her kan man dyrke pilates, yoga, crossfit eller stimulere samtlige av kroppens muskler på treningsbenken, løpebanen eller mosjonssykkelen – alt sammen med havutsikt.

Når musklene har fått sitt kan man puste ut og la pulsen falle til ro samtidig som blikket vandrer ut i horisonten. Her får man garantert en fantastisk ro og en himmelsk følelse av velvære.

Det er naturligvis ikke kun på skipet at man kan holde seg aktiv. Du kan snorkle ved de vakre korallrevene, lære å surfe, lære å spille golf på de lokale banene, gå tur i fjellene eller utforske de mange spennende havnebyene hvor skipene legger til.

Mange av ovenstående fasiliteter går igjen på de forskjellige cruiseskipene, men ingen cruiseskip er like. Vi står derfor klare til å hjelpe aktive reiselystne med å finne det helt riktige cruiseskipet.

Foretrukne cruise