Et cruise er den perfekte kulissen for en romantisk bryllupsreise

Drømmer dere om en romantisk bryllupsreise ombord på et cruiseskip i luksuriøse omgivelser som byr på overdådige måltider, enestående velvære og uforglemmelige opplevelser?

Vi hjelper dere med å finne det rette cruiset som lever opp til deres forventninger så dere kan feire kjærligheten til hverandre i vakre omgivelser. Uansett om dere reiser av sted som par eller holder bryllupsfesten for familie og venner ombord, så vil de alltid vennlige besetningsmedlemmene gjøre alt for at bryllupsreisen blir en opplevelse du vil huske resten av livet.

Stikk nesen i franske viner og nyt hverandres selskap over delikate retter på en av skipets intime restauranter. Dere kan glede dere til mange magiske øyeblikk på dekk som oser av romantikk når nattehimmelens stjerner funkler og livemusikken spiller opp med nydelige og forførende melodier. Helt ideelt er det om dere har en lugar eller suite med egen privat balkong som danner rammen for mange hyggelige stunder med blått hav så langt øyet rekker i hverandres nærvær som nygifte.

Fyll dagene med et hav av spennende aktiviteter og kulturelle opplevelser eller nyt en solvarm dag ved bassenget. Om kvelden kan dere bl.a. nyte storslagne teaterforestillinger eller danse til den lyse morgen i en av skipets nattklubber. Mulighetene er mange, men en ting er sikkert – på et cruise som er krydret med fantastiske reiseopplevelser, får du og din ektefelle tid til hverandre.

Uansett om bryllupsreisen går til Maldivene eller Karibias hvite strender med azurblått hav, en rundtur til Middelhavets mange vakre storbyer eller kanskje en drømmetur til Hawaii, så er det rike muligheter til å fylle fotoalbumet med minneverdige opplevelser fra deres romantiske reisedestinasjon.

Vil dere skjemme bort dere selv med litt ekstra på bryllupsreisen, så tilbyr mange rederier spesielle velværepakker som kan arrangeres direkte gjennom MyCruise når dere bestiller cruiset.

Foretrukne cruise