Garantert en vellykket ferie for hele familien

Hvorfor ikke la familiens neste ferie være et cruise, hvor du får flere ferier i en? Et cruise med familien kan lett konkurrere i pris med en ukes charterferie med All Inclusive til Mallorca, og da kommer du til og med hjem mange opplevelser rikere med f.eks. Middelhavsbyer eller de asurblå strendene i Karibia til minne.

Alle familiens forventninger kan innfris på et familievennlig cruise. Enten du er et barn, en tenåring eller en voksen, er det et hav av muligheter du kan gi deg selv. Det er umulig å kjede seg ombord sjøkjempen, som har alt hjertet ønsker for spennende aktiviteter, underholdning og overveldende smaksopplevelser.

Alle de familievennlige cruiseskipene har morsomme klubber med utdannet personale for både barn og tenåringer, hvor mye moro og underholdning venter. Sikkerheten om bord er på topp. Så du kan trygt slippe barna løs på skipet mens du nyter et stille øyeblikk på dekk for å nyte den vakre utsikten.

Velger dere et av de større skipene venter et hav av aktivitetsmuligheter, og det kan være vanskelig å rekke å oppleve alt hva skipet har å tilby. Du kan se frem til å nyte det flotte bassengområdet, som typisk også inkluderer et større badeland med morsomme attraksjoner for alle aldre. Og det finnes også klatrevegger, skøyter og highrope på noen av skipene. Og når det er kveldstid, venter både gode teaterforestillinger, musikaler - selvfølgelig sammen med et stort utvalg av forskjellige restauranter.

Det er med andre ord en uforglemmelig familieferie på det blå hav, som byr på noe for enhver smak.

MyCruise er alltid klar til å guide deg i jakten på det rette cruise som passer deg, så du er garantert en vellykket ferie for hele familien!