La duften av frisk havluft danne rammen om deres neste møte, kurs eller konferanse

Mange virksomheter velger å flytte konferansen eller avdelingens årlige teambuilding til mere spennende rammer og her gir et cruise alle muligheter til å kombinere arbeid med vakre annerledes omgivelser og festlige stunder.

Et skreddersydd opphold på et cruise utvider horisonten, gir arbeidsglede og fornyet dynamikk. Om dere ønsker å avholde kurs, konferanser, teambuilding eller møter så hjelper våre dyktige reisekonsulenter dere til å finne det beste cruiset med fasiliteter som passer til nettopp deres behov. Møtelokalene er utstyrt med alt av moderne AV-utstyr, flipover, whiteboard, kulepenner og skriveblokker. Ved ankomst står de alltid vennlige besetningsmedlemmene klare til å ønske velkommen og å servere forfriskninger under arrangementet. Dere kan glede dere til en unik og inspirerende opplevelse til havs. Et cruise tilfører konferansen en ekstra dimensjon da deltakerne kan nyte pausene i duften av frisk havluft og et vakkert skue over havet.

Etter møtene hvor dere har vært med på faglige aktiviteter, tilbyr skipet et stort utvalg av muligheter så dere kan koble av i fantastiske omgivelser. Cruiseskipet byr bl.a. på livemusikk, forfriskende drikker, storslagen underholdning i teatersalen, vinsmakig, morsomme aktiviteter med mer, noe som vil binde dere tettere sammen. Man kan også velge å få arrangert et privat cocktailparty eller kanskje la gruppen prøve lykken i skipets casino.

Ut over dette kan dere glede dere til en hyggelig atmosfære og utsøkte smaksopplevelser i elegante omgivelser i en av skipets restauranter.

En ting er sikkert – et cruise vil bidra til at alle kommer hjem topp motiverte og med fornyet energi til jobben.