Reis flere sammen på et uforglemmelig cruise

Har du en festlig begivenhet som en rund fødselsdg, bryllupsdag, jubileum eller ønsker du bare å slappe av sammen med de du holde av, da er et cruise helt ideelt for å oppfylle alles behov.

Det kan være vanskelig å finne en reise som oppfyller alles behov når man reiser mange sammen. Med et cruise på et av de større skipene kommer man lett over det problemet. Enten dere reiser samme i flere generasjoner eller kanskje bare med klubben så er det noe for enhver smak ombord på et cruiseskip.

På dagtid har skipet et stort utvalg av artige aktiviteter. Her kan dere utvise lagånden og ta opp kampen mot skipets øvrige passasjerer eller konkurrere mot hverandre i fotball, bowling, bordtennis, basketball, minigolf eller kjøre om kapp i vannskliene. Dere kan selvfølgelig også bare slappe av og nyte hverandres selskap ved bassenget, se en film i den imponerende kinoen eller puste ut etter en avslappende behandling i spaområdet. Dette blir så krydret med store opplevelser når skipet kanskje legger til land ved vakre strender i Karibia eller en storby ved Middelhavet.

Alle familievennlige skip har klubber med mye lek og underholdning med utdannet personale til barn og tenåringer. Sikkerheten ombord er på topp så man kan rolig slippe barna løs på skipet slik at man kan lese en god bok ved bassenget eller nyte en forfriskende drikk i baren.

Med et vell av muligheter kan man bli beriket med unike opplevelser. Det kan man bl.a. oppleve når man nyter delikate smaksopplevelser i de mange restaurantene eller når man ser de storslagne teaterforestillingene.

Deretter kan man nyte en forfriskende drikk under åpen himmel på dekk eller bevege seg ned til det livlige dansegulvet hvor en DJ står for musikken til den lyse morgen. En ting er sikkert – ingen kommer til å kjede seg!

Du får èn reisekonsulent fra start til slutt som setter seg inn i hva dere ønsker og finner det rette cruiset som passer for alle medreisende – store som små.

Gled dere til et uforglemmelig opphold sammen med familie og venner!