Det er store muligheter for å stifte nye bekjentskaper når du reiser alene på cruise!

Er du single eller du bare liker å reise alene, så skal du ikke være redd for at du skal kjede deg på et cruise. Uansett om du helst vil nyte livet for deg selv i en solstol med en god bok eller velger cruise for å møte nye mennesker, så vil det være den perfekte ferieform for deg.

Cruise danner rammen om et fantastisk opphold i vakre omgivelser med rik mulighet til å stifte nye bekjentskap. Noen cruiserederier gjør ekstra mye for singlereisende. F.eks. tilbyr Costa Cruises alltid gode priser til gjester som reiser alene.

Du velger selv hva du vil ha ut av oppholdet ditt. Du kan f.eks. nyte middagen i din egen lugar eller komme i snakk med andre gjester over et glass vin i en av skipets hovedrestauranter.

Du kan glede deg til mange events og felles arrangementer. Du kan f.eks delta i sportsaktiviteter, matlagingskurs, vinsmaking, talentshow og mye mer som vil føre deg tettere sammen med skipets andre gjester.

Din mentale bagasje vil være en hel del tyngre når du går i land – fylt med minneverdige opplevelser og fornyet energi. Ingen cruiseskip er like, og noen cruiseskip egner seg bedre til å reise alene på enn andre.

MyCruise står derfor klar til å veilede deg i søken etter det rett single cruiseskipet slik at du er garantert en vellykket ferie!