Nyt en avslappede cruiseferie fylt med spa og velvære

Hvorfor ikke gjøre en avslappende cruiseferie ennå bedre ved å krydre ferien med litt spa og velvære slik at man for alvor kan roe helt ned?

En ferie ombord på et cruiseskip er den perfekte mulighet til å sortere tankene og bekjempe hverdagens spenninger. Foruten den befriende lyden av havets brus og duften av frisk havluft som bakgrunnsteppe, kan man skjemme bort seg selv med alle de velværetilbudene som skipet har til både mental og fysisk avslapning.

Her står skipenes spaavdeling klar til å skjemme dere bort fra topp til tå med dyptgående massasjer, akupunktur, behandling med varme steiner og mye mer. Du kan glede deg til et avslappet opphold med herlige behandlinger som harmoniserer med de vakre omgivelsene.

Det er i sannhet en fryd for kroppen når man glir ned i den brusende jacuzzien med duften av eteriske oljer og varmt saltvann som renser huden i dybden og får kroppen til slappe helt av.

I tillegg byr mange cruiseskip på frisør- og skjønnhetssalonger som tilbyr et velpleiet ytre og stilfulle forvandlinger samt en opplevelse utenom det vanlige.

Man kan også nyte et opphold i den finske sauna og deretter bevege seg ut på soldekket, dyppe seg i det forfriskende vannet i bassenget eller bare falle ned på en av de behaglige solsengene med favorittdrikken i hånden.

Med et stort utvalg av avslappende behandlinger til gavn for både kropp og sjel, er det med andre ord lagt opp til det ultimate velværet når man ferierer ombord på et cruiseskip.

Det er naturligvis forskjell på utvalget av spa og wellness fra skip til skip. Derfor står MyCruise klar til å hjelpe deg i søken etter det rette cruiset for deg slik at nettopp dine forventninger til en avslappet ferie blir innfridd.